LG Optimus Pad gezien op de CES


LG heeft al aangekondigd met een eigen Android-tablet te komen. Het Koreaanse bedrijf zei daarmee te willen wachten totdat Android 3.0 Honeycomb beschikbaar is. Nu dat steeds dichterbij komt, ligt de Optimus Pad klaar.

De foto's die vandaag uitlekten zijn gemaakt tijdens de opbouw van de CES, de grote electronicabeurs in Las Vegas, die morgen begint. De Optimus Pad zou een beelddiagonaal van 8,9 inch hebben, en is daarmee iets kleiner zijn dan iPad van Apple.

Optimus pad ces

Er is iets opvallends aan deze foto: Het lijkt er sterk op dat de tablet die we zien op Android 2.2 Froyo. Dat is te zien aan de werkbalk van Android, bovenaan het scherm. Tot Android 2.2 was die in de standaard-versie van Android grijs, daarna koos Google voor zwart. Het lijkt ons zeer onwaarschijnlijk dat LG met een tablet komt die op Android 2.2 Froyo draait, juist omdat het bedrijf eerder een tablet uitstelde om te wachten op een versie van Android die geschikt is voor tablets.

Probeert LG ons een rad voor de ogen te draaien? Of is dit nog niet de Optimus Pad? De applicatie die we in beeld zien is bedoeld voor LG's eigen home automation project. Misschien is het de applicatie die door LG geshowd wordt, en niet de tablet. Zodra de CES begint zullen we het weten.

Bron: Unwiredview.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel