LG-tablet met Windows 7 duikt op; LG H1000B


Bij onze zustersite NieuweMobiel weten ze het maar al te goed; het Amerikaanse FCC lekt voortdurend nieuwe producten. Zo ook vandaag, en wel een tablet van LG-huize; de LG H1000B.

En naast onderstaande afbeelding weten we tevens wat specs te melden over deze nieuwe tablet. Zo schijnt deze H1000B te beschikken over WiFi-n en Bluetooth. Verder lijkt bekend dat deze tablet werkt onder Windows 7.

LG H1000B
LG H1000B

Interessant is dat deze afbeelding 'ontdekt' is door simpelweg te googlen op 'H1000B'. Verder blijkt uit het FCC-rapport dat LG verzocht heeft nadere informatie over de tablet nog even geheim te houden. Een snelle aankondiging hoeven we dus niet te verwachten.

Windows 7

De keuze van LG om voor Windows 7 te gaan voor op haar tablet lijkt geen verstandige. De vaste bezoeker van NieuweTablet herinnert zich nog maar al te goed de demonstratie-video van HP's Slate. Windows 7 is primair gemaakt voor gebruik op een desktop-computer, met daaraan een muis en toetsenbord gekoppeld. En laat dat nou net zaken zijn die een tablet moet missen.

Bron: FCC, TwitPic



Praat mee over dit artikel