Windows Phone 7-update aangekondigd op CES?


Eigenaren van een Windows Phone 7-toestel kunnen waarschijnlijk al in februari een update voor hun toestel verwachten. De update brengt een aantal nieuwe features en verhelpt bestaande problemen.

Volgens geruchten zal de update de naam "NoDo" meekrijgen, wat staat voor "No Donuts", een verwijzing naar de eerste grote update die voor Android uitkwam. Die update heette "Donut".

Copy-paste

Een nieuwe functie die in de update zal zitten, is de mogelijkheid om tekst te knippen en plakken. Andere besturingssystemen ondersteunen dit al langer, maar in Windows Phone 7 was dat tot op heden niet mogelijk. Daarnaast zorgt de update ervoor dat de Qualcomm 7x30-chipset ondersteund wordt. Die chipset vinden we nu in de HTC Desire Z. Na de update hebben fabrikanten de mogelijkheid ook Windows Phone 7-telefoons met deze processor uit te rusten.

Mango

Na de NoDo-update staat komt een update die de codenaam 'Mango' heeft, zo willen de geruchten. Daarin zit een betere browser, die waarschijnlijk Internet Explorer 9 zal heten, net als de desktop-versie. Het is nog niet bekend wanneer die update komt.

Bron: Windowsphonesecrets.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel