Beelden benchmark PlayStation telefoon

· 2 reacties


Er zijn videobeelden opgedoken waarin een SonyEricsson Playstation telefoon, inmiddels ook wel bekend als Zeus, onderworpen wordt aan een 3D benchmark. De resultaten zijn helaas niet heel bijzonder.

Er beginnen steeds meer beelden binnen te stromen van de SonyEricsson PlayStation telefoon. In de onderstaande video is te zien hoe het toestel het er vanaf brengt in een 3D benchmark. In een 3D benchmark worden er complexe beelden afgevuurd op de processor waardoor deze stevig belast wordt. Aan de hand van de resultaten, in dit geval uitgedrukt als aantal frames per seconde, kunnen apparaten dan vergeleken worden.

Niets bijzonders

Uit de beelden valt op te maken dat Zeus ongeveer 24 frames per seconde kan weergeven. Ter vergelijking, de Nexus S draait er 55 per seconde. Voor een toestel speciaal gericht op gamen kan dat natuurlijk beter. Dit is nog niet de eindversie van het toestel, dus we hopen dat de Zeus zijn eigen records in de toekomst zal verbreken. Voor de liefhebbers: de gebruikte benchmarktool was de Qualcomm Neocore benchmark app.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel