Froyo voor de HTC Legend: de Benchmarks

· 1 reactie


HTC kwam vandaag met de upgrade naar Android 2.2 Froyo voor de HTC Legend. Zo'n upgrade kunnen we natuurlijk alleen maar toejuichen. Wij zochten voor je uit wat de upgrade naar Froyo voor de prestaties van de Legend betekent.

Mark Moons van HTC vraagt, wij draaien. "Iemand al benchmarking gedaan tussen HTC Legend op 2.1 en 2.2?", vroeg de countrymanager Benelux van het Taiwanese merk zich af. We hebben daarom de bekende benchmark-software Quadrant op onze Legend gedraaid, voor én na de upgrade naar Android 2.2 Froyo.

Resultaten

De resultaten liegen er niet om! Met Android 2.1 haalde onze Legend een Quadrant-score van 360. Net iets beter dan de Motorola Droid, net iets slechter dan de Sony Ericsson Xperia X10. Na de upgrade haalden we 832 punten. Dat is een hogere score dan de Google Nexus One haalde toen dat toestel nog op Android 2.1 draaide.

Legend froyo
Links: Legend met Android 2.1, rechts: Legend met Android 2.2

Naast de extra apps die met Froyo meekomen is de snelheid van de Legend dus behoorlijk verbeterd. De telefoon is merkbaar sneller. HTC laat zien Legend-gebruikers niet te vergeten. Android 2.2 Froyo voor de HTC Legend was het wachten meer dan waard!


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel