Specs en nieuwe beelden Sony Ericsson PlayStation-telefoon gelekt


De Chinese website IT168 heeft een test kunnen uitvoeren op de Sony Ericsson PlayStation-telefoon. Zij hebben een lijst met specs voor ons, en een video met game-beelden!

Een aantal dagen geleden verschenen er weer nieuwe foto’s uit van de Sony Ericsson PlayStation-telefoon. Daar vielen een aantal nieuwe details aan op, waarvan de voornaamste het Xperia-logo. Vandaag zijn er weer nieuwe beelden opgedoken samen met een lijst van specificaties en videobeelden van het toestel in actie met een spelletje!

Specificaties

De PlayStation telefoon heeft als kloppend hart een 1 GHz Snapdragon-processor ondersteund met 512 MB RAM en ROM. Daarnaast beschikt het toestel ook nog over een Qualcomm Adreno 205 grafische processor. Het grafische geweld wordt getoond op een 4-inch LCD met een resolutie van 854 x 480 pixels. Om dit alles aan te drijven is de PlayStation-telefoon uitgerust met een 1500 mAh batterij. Verder beschikt het toestel over een microSD-ingang, micro-USB aansluiting en een 5 megapixel camera met LED flitser.

Nieuwe benchmark uitslagen
Nieuwe benchmark uitslagen
De binnenkant
De binnenkant

Tests

Een tijd geleden plaatsten we een artikel met benchmark scores voor de PlayStation telefoon. Deze tests stelden enigszins teleur. Met de Qualcomm Neocore benchmark app scoorde het toestel 24 frames per seconde. De Chinese testers hebben de test nogmaals uitgevoerd. Het resultaat: 59.1 FPS! Meer dan een verdubbeling en dat mag indrukwekkend genoemd worden.

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel