LG optimus Black hands-on beelden

· 2 reacties


Gisteren kondigde LG de Optimus Black aan en vandaag hebben we de eerste hands-on beelden voor je. Wij waren erg benieuwd naar het nieuwe NOVA-scherm en dat stelt niet teleur!

Eén van de voornaamste verkooppunten van de LG Optimus Black is het NOVA-beeldscherm. Volgens LG levert deze techniek een zeer helder scherm op wat toch energiezuinig is. Wij waren daarom erg benieuwd naar de eerste praktijkvoorbeelden en deze verschenen vandaag. In de video is duidelijk te zien dat het inderdaad een zeer helder scherm is. Onder de felle neon-verlichting van de CES-beurs ziet het scherm er kraakhelder uit. Of het ook echt 700 nits uitstraalt kunnen we met het blote oog niet vaststellen. Wat wel duidelijk wordt is dat LG een uitstekend beeldscherm heeft gemaakt.

Design

De rest van het design valt wat ons betreft een beetje tegen. Hoewel het een van ’s werelds dunste smartphones zou moeten zijn ziet het er een beetje lomp uit. Er is weinig aandacht besteed aan de plastic achterkant waardoor de dikte van 9,2 mm niet helemaal tot zijn recht komt.

Bron: Phonearena.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel