Website LG lekt zelf G7 met QuickCharge 4.0


Een webpagina op de LG-site toont alvast de LG G7 bij apparaten die compatible zijn met QuickCharge 4.0. Deze snellaadtechniek gebruikt LG al langer voor telefoons, waaronder de G6.

Niet lang geleden ontstond er verwarring over de opvolger van de LG G6. LG zou het roer om willen gooien waardoor het idee bestond dat er helemaal geen G7 zou komen. Die berichten kunnen ingetrokken worden want met deze vermelding op notabene LG's eigen website staat de komst van de LG G7 vrijwel zeker vast. Details over LG's nieuwe vlaggenschip ontbreken nog volkomen. Dat ging voorgaande jaren heel anders. Mogelijk komt dit omdat de G7 pas later aangekondigd zal worden. De G6 werd nog tijdens het MWC in februari 2016 aangekondigd.

LG G7 met Quick Charge 4.0
LG bevestigt zelf bestaan G7

Er zijn wel wat zinnige dingen te zeggen. Zo lijkt de LG G7 net als de V30 met een eigen OLED-paneel uitgerust te worden. De huidige OLED-schermen van LG krijgen trouwens de nodige kritiek. De pixels zouden niet uniform kleuren weergeven en snel inbranden. Hopelijk weet LG die problemen voorafgaand aan de introductie van de G7 te verhelpen. Verder verwachten we eigenlijk een doorontwikkeling van de LG G6. Daarmee zette LG weliswaar geen slechte telefoon neer maar hij zag er, vooral in vergelijking met de V30, wat lomp uit. Ook zou LG nog kunnen werken aan haar eigen UX-schil bovenop Android. LG staat niet bekend om haar snelle Android-update's en dat zouden we graag opgelost zien worden. Voor wie echter nu nog twijfelt aan het bestaan van de G7: LG heeft zojuist de website waar hij vermeld stond verwijderd.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel