Kleurige middenklasser HTC U11 EYEs (Harmony) laat zich zien


Er staat voor 15 januari een release gepland van een nog onbekende HTC-telefoon. De U11 EYEs stond voorheen bekend onder de naam Harmony en moet een kleurige mid-range smartphone worden, mogelijk alleen voor de Chinese markt.

Foto's en specificaties van het toestel verschenen op het Twitteraccount van @evleaks. Blass publiceert vaker nog onaangekondigde telefoons en kent een uitstekend track-record op dit gebied. Volgens hem is de U11 EYEs een 6 inch grote smartphone draaiend onder het ietwat verouderde Android Nougat. Het scherm draait een zogenaamde Full HD+ resolutie wat wil zeggen dat de schermranden boven en onder minimaal zijn. Dat maakt het toestel lekker modern.

HTC U11 EYEs

Binnenin geeft de Snapdragon 652-processor meteen weg dat het hier om een mid-range model gaat. Overigens wel één die beschikt over een waterdichte IP67-behuizing en USB-C poort. Die combinatie doet ons vermoeden dat ook bij de HTC U11 EYEs een reguliere koptelefoonaansluiting ontbreekt. Verwacht de U11 EYEs in de kleuren rood, blauw en blauw/zilver op de markt. De kans bestaat dat je voor een exemplaar wel naar China moet. Het gerucht gaat namelijk dat dit model door HTC alleen bedoeld is voor de Chinese markt. Heb je geen zin om naar China te gaan en wil je toch een 6 inch grote HTC-telefoon dan is de U11+ het enige alternatief. Die is met 769 euro wel flink duurder dan de geschatte 420 euro van de U11 EYEs.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel