Samsung Galaxy S7 edge+ volgt pas later in 2016


Lange tijd was de gedachte dat Samsung komende MWC drie uitvoeringen van de Galaxy S7 zou aankondigen; een 5,1 inch grote S7, 5,5 inch grote S7 edge en een nog grotere 5,7 inch S7 edge+. Die laatste laat nog wat langer op zich wachten zo blijkt nu.

Want volgens diverse berichten is de opvolger van de Galaxy S6 edge+ voor nadere orde uitgesteld. Normaliter komt van uitstel afstel maar iedereen lijkt er vooralsnog vanuit te gaan dat de S7 edge+ later dit jaar uitkomt. Bovendien paste Samsung dezelfde strategie toe met de S6, S6 edge en de S6 edge+. Die eerste twee kwamen maart uit terwijl de laatste pas in augustus werd aangekondigd.

Samsung Galaxy S6 edge plus aankondiging
De S6 edge+ werd nog in augustus aangekondigd

Samsung heeft zoals gezegd de introductie van de S7 en S7 edge hoogstwaarschijnlijk een dag voor het Mobile World Congress gepland. Die datum moet echter nog officieel aangekondigd worden. Er gaan de laatste dagen geruchten dat Samsung gelijktijdig met het nieuwe vlaggenschip een inruilprogramma introduceert. Apple bracht samen met de iPhone 6s in de VS een soortgelijk programma aan; het iPhone Upgrade Program. Hiermee kun je voor een vast bedrag per maand altijd met een nieuw toestel rondlopen. Het doet denken aan de geflopte leasecontructie waar KPN enige tijd geleden mee adverteerde. Geruchten dat Samsung met een soortgelijke constructie bezig is dateren alweer van september 2015.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6 edge+

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6 edge+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel