Samsung komt mogelijk met eigen leaseconstructie


Ook Samsung komt mogelijk met een eigen lease-plan waarbij je voor een vast bedrag per maand ieder jaar een nieuwe Galaxy-telefoon kunt halen. Onlangs nog introduceerde Apple een soortgelijke leaseconstructie.

Het leasen van telefoons is in Nederland niet echt aangeslagen. Voor een vast bedrag krijg je er een nieuwe mobiel voor. Vooral wie ieder jaar een nieuw vlaggenschip wil kan dit een voordeliger optie zijn. Vooral in de VS zijn er veel mensen die er gebruik van maken. Diverse grote providers hebben een lease-plan en onlangs introduceerde Apple haar eigen. Nu zou ook Samsung met een soortgelijk plan willen komen.

Samsung products
Ieder jaar een nieuwe Galaxy-telefoon uitzoeken?

Het plan zou de komende maanden aangekondigd worden en klanten de mogelijkheid geven om ieder jaar een nieuwe Galaxy-telefoon te halen. Vooral vlaggenschepen zoals de Galaxy S6 en diens opvolgers zouden er geschikt voor zijn. Al zou Samsung er ook ervoor kunnen kiezen om bijvoorbeeld de Note-serie toe te voegen. Hoeveel Samsung per maand vraagt is nog onduidelijk. Apple vraagt voor haar iPhone Upgrade Plan 32,41 dollar per maand voor een 16 GB iPhone 6s. Je zit wel minimaal twee jaar vast aan het programma.

Bron: Forbes.com


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S6
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Partly
Gold Refurbished
€ 179,00 € 179,00   Bekijk
Green Mobile
Gold Refurbished
€ 199,00 € 199,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel