Apple brengt Smart Battery Case uit voor iPhone XS en XR


Apple heeft een vernieuwde Smart Battery Case uitgebracht voor haar nieuwe generatie iPhones. Het hoesje met ingebouwde batterij verlengt de batterijduur, ziet er ergonomischer uit en ondersteunt draadloos laden via Qi.

Mobiele telefoons gaan met een beetje moeite net een dag mee. Niet ideaal maar een stopcontact is meestal dichtbij. Voor wie die vlieger niet op gaat heeft Apple een set van nieuwe Smart Battery Cases uitgebracht voor de iPhone XS, XS Max en XR. De case voegt tussen de 12 en 14 uur aan extra gebruiksduur toe. De hoesjes kosten 149 euro in Nederland en zijn verkrijgbaar in het zwart en wit.

Apple Smart Battery Case
Apple's Smart Battery Case

Naast een extra batterijduur beschermt het hoesje dankzij de microvezel binnenkant je waardevolle iPhone en de siliconen buitenkant zorgt voor bescherming van buitenaf. De iPhone herkent wanneer hij in een Smart Battery Case zit en geeft de batterijcapaciteit dan weer op het toegangsscherm en het berichtencentrum. Opladen gaat met Lightning en Apple raadt aan om een USB-PD oplader te gebruiken om hem extra snel op te laden. De hoesjes liggen vanaf vandaag in de winkel.


Prijsvergelijker Apple iPhone XS
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Belsimpel
64 GB Silver Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone XS


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel