LG V40 ThinQ komt begin februari naar Nederland


LG heeft bekend gemaakt dat de LG V40 ThinQ vanaf begin februari in Nederland te koop zal zijn. Het toestel met 5 camera's werd eind 2018 wereldwijd aangekondigd maar op een Nederlandse release was het nog wachten.

Dat LG de V40 ThinQ hier alsnog zou uitbrengen is geen verrassing, wanneer dat zou gebeuren wel. De datum is gezet op "begin februari" al hebben we daarmee nog altijd geen exacte datum. LG's V-serie geldt als de phablet-vlaggenschip-serie met de nieuwste specificaties en uitgebreidste eigenschappen. Voor de V40 ThinQ komt dat neer op een 6,4 inch FullVision OLED-scherm en in totaal 5 camera's.

LG V40 ThinQ infographic

Vooral op camera-gebied moet het toestel z'n mannentje staan. Voorop zit naast een 8 megapixel standaardlens een tweede 5 megapixel camera met groothoeklens. Dankzij die combinatie schiet je bovendien portret-selfies met bokeh, oftewel een onscherpe achtergrond. Achterop zitten 3 camera's waaronder één met 12 megapixel standaardlens, 16 megapixel groothoeklens en 12 megapixel telezoomlens. Deze leveren ieder een ander effect foto op, net waar je behoefte aan hebt. Vooral de maximale f/1.5 aperture van de standaardlens is indrukwekkend. Deze laat zoveel licht door dat je nauwelijks nog een flitser nodig hebt, zelfs in het donker.

Cashback en gratis speaker

LG biedt de V40 ThinQ aan vanaf 899 euro maar daarvan gaat wel 150 euro kassakorting vanaf. Hoe lang die actie loopt is nog onbekend. Mensen die het toestel tot 14 februari bestellen krijgen daar bovendien nog een WK7 smartspeaker met Google Assistent bij cadeau.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel