LG V40 ThinQ pakt nog voor release eerste camera-update


Hij ligt nog niet eens in de winkel maar de LG V40 ThinQ heeft z'n eerste software-update al binnen. De update zou vooral de prestaties van de camera moeten verbeteren. Daarmee rijst de vraag of LG de V40 ThinQ niet iets te vroeg heeft aangekondigd.

Iedereen die een LG V40 ThinQ moet dus eerst even de software updaten wil je de beste cameraresultaten. De software die standaard het met toestel meelevert doen de camera duidelijk te kort. Zo zou deze update de fotokwaliteit bij weinig licht moeten verbeteren, de kwaliteit van de AI-camera, een betere witbalans en belichting buitenshuis en zou de autofocus verbeterd zijn. Nu juichen we dergelijke verbeteringen altijd toe en het is goed dat de mogelijkheid inmiddels bestaat zonder producten terug te hoeven roepen.

LG V40 ThinQ update
Eerste update voor LG V40 ThinQ

LG kondigde de V40 met z'n in totaal 5 camera's in oktober aan en het lijkt er niet op dat hij nog 2018 in Nederland verkrijgbaar zal zijn. LG richt zich met het toestel met name op fotografie getuige de overdaad aan camera's. Achterop zitten drie stuks; één met telezoomlens, met standaardlens en één met een extra brede groothoeklens. Iedere lens past bij een specifieke situatie en dat moet overall betere foto's opleveren is de gedachte. Uiteraard geholpen door de nodige AI oftewel kunstmatige intelligentie. Meestal komt dat neer op een automatische stand maar LG brengt gelukkig meer mee. Denk bijvoorbeeld aan Cine Show waarbij je onderdelen van je foto kunt laten bewegen. Onduidelijk is nog wanneer de LG V40 ThinQ hier precies verkocht zal worden en voor hoeveel. In de VS moet hij 900 dollar kosten.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel