Samsung verklapt per ongeluk lanceerdatum Galaxy S23 serie


Samsung Colombia heeft per ongeluk de uitnodiging van Galaxy Unpacked op haar website gezet. Tijdens dit evenement wordt de Galaxy S23 serie verwacht. De uitnodiging is inmiddels verdwenen maar wij weten inmiddels genoeg.

Het eerste Galaxy Unpacked evenement van 2023 wordt gehouden op 1 februari. In het Spaans valt te lezen "Epic moments are coming". Waar Samsung met dit laatste precies op doelt is onduidelijk.

Galaxy Unpacked announcement for februari 1st, probably meant for the Galaxy S23 series

Het was niet de bedoeling dat de uitnodiging al verstuurd zou worden, Samsung Colombia heeft hem inmiddels offline gehaald. Ice Universe was gelukkig zo snel om een kopie te maken.

Drie camera's

De uitnodiging laat verder drie losse camera's zien. Bij de S22 en S22+ zitten die nog gezamenlijk op een verhoging. Deze Contour Cut-stijl verdwijnt met de introductie van de S23-serie.

Wie wat speelt met de belichting van bovenstaande afbeelding ziet dat de onderste camera een zogenaamde periscooplens heeft. Daarmee kan optisch ingezoomd worden. We gaan er momenteel van uit dat alleen de S23 Ultra een periscooplens krijgt. De getoonde camera's behoren dus hoogstwaarschijnlijk toe aan het meest uitgebreide model uit de S23-serie.

Organische kleuren

De afbeelding toont verder een groen blad en een lilakleurige bloem. Dat is geen toeval. Eerder ging al het gerucht dat de groene uitvoering de naam 'Botanic Green' zou krijgen en de paarse variant 'Misty Lilac'. Andere verwachte kleuren zijn crèmekleurig 'Cotton Flower' en zwart 'Phantom Black'.

Marktonderzoeker Ross Young verwacht naast deze vier kleuren nog meer kleuruitvoeringen voor de Galaxy S23 Ultra. Zijn geld zet hij in op 'Grey', 'Light Blue', 'Light Green' en 'Red'. Het is niet uitgesloten dat Samsung deze kleuren exclusief via haar eigen verkoopkanalen aanbiedt. Een soortgelijke strategie voert het momenteel ook met de Galaxy S en Z-serie.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel