Samsung Galaxy S23 Ultra

Nog niet aangekondigd

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten


De Samsung Galaxy S23 Ultra in het nieuwsSamsung Camera Module

Galaxy S23 Ultra eerste Samsung met 200MP camera

Geruchten ·

Al in september 2021 kondigde Samsung een 200MP camerasensor aan maar tot op heden is die nog niet in een telefoon verschenen. Daar zal het wel een goede reden voor hebben gehad want intussen is daar een nieuwe 200MP sensor. En de S23 Ultra wordt naar verluidt de eerste die hem krijgt.

Volgens het Koreaanse ET News legt Samsung momenteel de laatste hand aan een tweede versie van haar 200MP camerasensor. En het is de bedoeling dat de Galaxy S23 Ultra die als eerste krijgt, al staat nog niets vast.

Camera module from Samsung Electro-Mechanics
Een eerdere cameramodule van Samsung

Samsung gebruikt haar Ultra-lijn vaker om nieuwe techniek te debuteren. Het zijn dan ook met name de Ultra-telefoons die zijn uitgerust met de allerlaatste en nieuwste technieken zoals schermen met extra hoge verversing, resolutie en snellaadtechnieken. Eerder was het nog de bedoeling dat Samsung in 2021 een telefoon met 200MP camera zou uitbrengen maar die deadline is dus niet gehaald. Nu Samsung werkt aan een revisie van haar 200MP ISOCELL HP1-sensor doet vermoeden dat daarmee een probleem was.

Pas begin 2023

Samsung zelf heeft daar niets over los gelaten. Wellicht verstuurt het wel weer een persbericht wanneer deze sensor klaar is. Samsung verkoopt immers ook componenten aan concurrenten die ze vervolgens in hun eigen producten toepassen. Eerder ging al het gerucht dat Xiaomi, Motorola en ook Nokia aan telefoons met 200MP camera's werken. Er bestaat zelfs een mogelijkheid dat deze eerder op de markt komen dan de Samsung Galaxy S23 Ultra. Die wordt namelijk niet voor het eerste kwartaal van 2023 verwacht.

  • Tags:
  • 200mp
  • galaxys23ultra
  • s23ultra
  • samsung

Video over de Samsung Galaxy S23 Ultra

Nog lang niet officieel maar als hij er zo uitziet kijken we er nu al naar uit: de Samsung Galaxy S23 Ultra. Een render op basis van geruchten


Vragen en antwoorden over de Samsung S23 Ultra