Samsung Galaxy S23 Ultra reviews


Lees hier Samsung Galaxy S23 Ultra reviews. Help ook anderen door te laten weten wat jij van de Galaxy S23 Ultra vindt en maak kans op € 50. Is dit een goede mobiel of moeten anderen hem juist links laten liggen? Vul het formulier in en laat je eigen Samsung S23 Ultra review achter. Iedere maand verloten we een tegoedbon van € 50.


9,1
2 reviews
5 sterren
2 reviews
4 sterren
0 reviews
3 sterren
0 reviews
2 sterren
0 reviews
1 ster
0 reviews

“Niet één grote verbetering maar vele kleintjes”

PhoneArena ·

 • Goede batterijduur, flinke verbetering tov vorig model
 • Nieuwe Snapdragon-chip is beste in jaren
 • Design is verbeterd, voelt ergonomischer
 • Scherm is minder gebogen, kan goed dimmen
 • Cameraverbeteringen, zij het bescheiden
 • Instapmodel slechts 8GB RAM
 • Geen verbetering met laadsnelheden
 • Haptics blijven achter bij concurrentie
 • Camerasysteem niet zoveel verbeterd als gehoopt

De Galaxy S23 Ultra is een stap in de juiste richting voor Samsung. Het is geen gigantische stap, maar het zijn tal van stapjes op met name de belangrijkste punten met een indrukwekkend nieuwe chip (die eindelijk voor alle klanten beschikbaar is), verbeterde audio-kwaliteit, verdubbeling van opslaggeheugen, beter ontwerp en een meer capabele camera. Dit zijn allemaal zaken die iedereen zal kunnen waarderen.

En de rest van de kleine verbeteringen zijn welkome toevoegingen, zelfs wanneer ze minder impact hebben. Zo is 8K-video niet iets waar veel gebruikers gebruik van zullen maken, net als de verbetering met video-stabilisatie, maar fijn zijn ze wel.

Voelt de nieuwe S23 Ultra dan aan als een "S"-versie? Alhoewel we gebruikers van de S22 Ultra niet meteen aanraden te upgraden wordt dit anders wanneer je een nog ouder vlaggenschip hebt. Je zult de S23 Ultra geweldig vinden. Voor ons voelt het meer dan een S-versie. En laten we niet vergeten dat de kracht en veelzijdigheid van een Note met S Pen iets is wat je nergens anders ziet.

Bron: https://www.phonearena.com/reviews/samsung-galaxy-s23-ultra-review_id5612

0 0

“Gewoon weergaloos”

The Verge ·

 • Uitzonderlijke prestaties
 • Veelzijdige cameras met geweldige zoom
 • Handige S Pen en mogelijkheden
 • Heerlijk hoekig ontwerp van hoge kwaliteit
 • Duur
 • Inconsistente beeldkwaliteit
 • Samsung software blijft soms wat eigenaardig

Hoe meer ik de S23 Ultra gebruik, hoe meer ik overtuigd raak: dit is niet gewoon een telefoon voor wie iedere functie wil gebruiken. Dit is een telefoon voor wie het gevoel wil krijgen dat hij niet tegengehouden wordt door wat z'n telefoon kan doen. Misschien zul je de S Pen niet veel gebruiken. Dat is prima, omdat je het wel kunt als je dat wilt. Of misschien ben je niet geïnteresseerd in de telephoto cameralenzen. Maar ze staan wel tot je beschikking voor die eens-in-een-leven foto. Het is de ultieme telefoon voor iemand met technologie FOMO.

Het is ook niet de meest toegankelijke telefoon. Al die camera's, diepe menu's, en bovenal z'n stevig prijskaartje zullen veel mensen doen afschrikken. En tenzij je echt houdt van Bixby, zul je enige tijd nodig hebben om het toestel te de-Samsung-ficeren, Iets wat niet zou moeten wanneer je zoveel geld neerlegt voor een telefoon.

Maar als je het geduld hebt, en het geld, dan geeft de S23 Ultra je een geweldige ervaring terug. Het is een incrementele update, dat wel. Maar de S22 Ultra was al zo goed dat de kleine verbeteringen van de S23 Ultra hem nog verder brengen.

De S23 Ultra heeft eigenlijk geen goede tegenstander behalve dan de Google Pixel 7 Pro. Maar toch voelen die twee geheel verschillend aan. Die voelt fijner rechtstreeks uit de doos, met een sterke camera en degelijke prestaties. Maar hij scoort slechter met optische zoom in vergelijking met de Ultra, mist een stylus en -vreemd genoeg- ontvangt een jaar minder Android OS-updates. Het is ook een betere keuze als je minder gedoe wilt met software en je niet per se het beste van het beste wilt hebben. Om nog maar niet te spreken dat hij voordeliger is.

Je vlaggenschip-telefoon de naam Ultra geven is nogal een statement. Niet dat Samsung zich daar ook maar allerminst voor schaamt. Deze Ultra in het bijzonder draagt dit titel met trots. Hij heeft een lange lijst met functies, het beste van het beste aan hardware, en een ongeëvenaard camera-systeem. Hij is duur en schaamteloos groot. Voor één van de eerste nieuwe telefoons van 2023 legt hij de lat gruwelijk hoog neer. En als dat niet Ultra-waardig is dan weten wij het ook niet meer.

Bron: https://www.theverge.com/23598871/samsung-galaxy-s23-ultra-review-camera-battery-screen-s-pen

0 0

Voeg jouw review toeHelp anderen en maak zelf kans op € 50

Maximaal 5 plus- en/of minpunten

Klik hier om ook een review te geven