Verkoopdoos Samsung Galaxy S23 Plus en Ultra opgedoken


Voor wie de laatste dagen onder een steen heeft gelegen; over een dikke week kondigt Samsung de Galaxy S23-serie officieel aan. Deze smartphonereeks bestaande uit de S23, S23+ en S23 Ultra is al veelvuldig uitgelekt. Maar nog niet de verkoopdoos, tot nu dan.

Samsung lijkt snel na de aankondiging van de S23, S23+ en S23 Ultra de toestellen te willen verkopen. Het is zelfs al begonnen met het leveren van enkele exemplaren. Niet naar klanten maar naar telefoonwinkels.

Discovered Samsung Galaxy S23 Ultra retail boxes
Verkoopdoos van de S23 Ultra

Bovenstaande afbeelding dook onlangs op. We zien de verkoopdoos van de S23 Ultra. Een telefoonwinkel in Nicaragua ontving ze en plaatste ze kortstondig op Facebook. Ze waren ook zo vriendelijk om de S23 Ultra uit de doos te halen en bevestigen daarmee de vier toekomstige kleuropties Phantom Black, Botanic Green, Cotton Flower en Misty Lilac.

Unpacked Samsung Galaxy S23 Ultra showing four colors
De vier verschillende kleuren van de S23 Ultra

Ook verkoopdoos S23+

Samsung lijkt niet gecharmeerd te zijn van de vroegtijdige foto's want de foto's zijn inmiddels offline gehaald. Dat weerhoudt het internet niet van het verspreiden van de foto's. Elders dook ook een afbeelding van de doos van de S23+ op. Of het om een daadwerkelijk exemplaar of een dummy gaat weten we niet.

Samsung Galaxy S23+ retail boxes
Vier verkoopdozen van de S23+

Een inkijkje in de doos krijgen we hier helaas niet. Toch hoeven we als het goed is niet lang te wachten om zelf een exemplaar in handen te hebben. Naar verwachting start Samsung vlak na de introductie met het verschepen van de toestellen. Dat deed het voorgaande jaren ook. En op moment van schrijven duurt dat nog maar een week.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel