Exclusief: Samsung Galaxy S23 Ultra renders binnen


Nadat eerder officieel persmateriaal van de Galaxy S23 uitlekte is het ons gelukt om persmateriaal van de S23 Ultra te bemachtigen. We zien vier kleuren en alle hoeken.

Samsung kondigde aan op 1 februari aanstaande haar eerste Galaxy Unpacked van het jaar te houden. Tijdens dit persevent worden nieuwe Galaxy-telefoon aangekondigd, waaronder hoogstwaarschijnlijk de S23, S23+ en onderstaande S23 Ultra. Alle voorbereidingen hiervoor zijn in volle gang en het is daarom gelukt om onderstaande persafbeeldingen te bemachtigen.

Samsung Galaxy S23 Ultra render front and back with S Pen in Green
De S23 Ultra in Botanic Green en met S Pen

We zien de Galaxy S23 Ultra in vier verschillende kleuren en van alle hoeken. Net als bij de S22 Ultra beschikt het toestel over een ingebouwde S Pen en ook de rest van het uiterlijk verschilt nauwelijks. Wel lijkt de achterkant dit jaar platter.

Samsung Galaxy S23 Ultra from all angles in Phantom Black
S23 Ultra in Phantom Black
Samsung Galaxy S23 Ultra from all angles in Cotton Flower
S23 Ultra in Cotton Flower
Samsung Galaxy S23 Ultra from all angles in Botanic Green
S23 Ultra in Botanic Green
Samsung Galaxy S23 Ultra from all angles in Misty Lilac
S23 Ultra in Misty Lilac

Van de Samsung Galaxy S23 Ultra wordt gezegd dat het de eerste Galaxy-telefoon is met een 200MP camera. Problemen met autofocus zijn volledig opgelost en naar verluidt beschikt het toestel over een verbeterde stabilisatie voor scherpere opnames. Welke andere functies het toestel krijgt zal 1 februari blijken. Het event start om 19:00 Nederlandse tijd en is online te volgen op Samsung's website.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws