Lenovo/Motorola Moto G5 specificaties op straat


Het moederbedrijf van Motorola, Lenovo, maakt zich vermoedelijk op om komende MWC dat 27 februari begint de vijfde generatie van de Moto G aan te kondigen. Door een nieuw lek krijgen we alvast een beeld van z'n toekomstige specificaties.

Zoals vaker met dit soort dingen moeten we een slag om de arm houden. Specificaties zijn pas definitief zodra het product officieel is. Tot die tijd kunnen zaken nog veranderen. Echter, globaal kunnen we er vanuit gaan dat onderstaande lijstje redelijk in de richting komt van wat de opvolger van de Moto G4 ons gaat brengen. Allereerst de naam, die luidt Moto G5 met typenummer XT1672. De Motorola Moto G4 kreeg nog als typenummer XT1622 dus vooralsnog klinkt alles plausibel.

Lenovo/Motorola Moto G5 specificaties

De Lenovo G5 lijkt een scherm van 5 inch groot te krijgen met Full HD-resolutie (1920 x 1080 pixels), 32 GB aan opslaggeheugen, Snapdragon 430-processor met 2 GB aan RAM-werkgeheugen, een 13 megapixel camera met flitser en 1080p-video, 5 megapixel selfiecam en een 2.800 mAh batterij. Deze eerste lijst specificaties levert meteen een voorzichtige conclusie op. En dat is dat de G5 beduidend kleiner wordt dan z'n voorganger die met een 5,5 inch scherm werd uitgerust. We zien dat ook terug in de afmetingen die er flink op achteruit gaat. Wat dat betreft lijkt deze G5 meer een opvolger te worden van de Motorola G4 Play. Mogelijk hebben we het hier dus over de G5 Play in plaats van de G5. Overigens werkt Lenovo ook aan een grotere G5 Plus en laat het de Play-naam vallen om de naamgeving te versimpelen.

(via)


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel