Onaangekondigde Motorola Moto G5 Plus te koop aangeboden


Wat doe je als je een onaangekondigde Motorola in handen hebt? Blijkbaar zet je hem dan op een online veilingsite want dat is precies wat er in Roemenië gebeurd is. In de tussentijd krijgen wij meteen een goede blik op het nog onofficiële toestel.

Het is aan de foto's niet te zien hoe groot het scherm is. Gelukkig plaats de bieder meteen ook een lijstje specificaties. Zo weten we dat het om een 5,5 inch scherm gaat met Full HD-resolutie. Ook de G4 Plus beschikte over zo'n scherm dus erg groot is die verrassing niet. Verder zien we aan de hand van de foto's dat er onderop een microUSB-aansluiting zit met 3.5mm audiojack. Voorop zou een vingerafdrukscanner zitten al is die niet meteen te zien.

Motorola Moto G5 Plus van Lenovo

De batterij meet 3.080 mAh in capaciteit en de processor is afkomstig van Qualcomm en zou typenummer Snapdragon 625 dragen. De G5 Plus zou draaien op een redelijke stock-versie van Android 7.0 Nougat en heeft de beschikking over een keurige 4 GB aan werkgeheugen. Qua opslag zou er 32 GB aangesproken kunnen worden. Onbekend is nog of dit uitgebreid kan worden, op de Moto G4 Plus kan dit overigens wel. Achterop zit verder nog een 13 megapixel camera met voorop een 5 megapixel exemplaar. De verkoper denkt dat moederbedrijf Lenovo het toestel vanaf maart 2017 officieel op de markt brengt. Daarmee ligt het voor de hand dat een aankondiging plaatsvindt tijdens het komende MWC eind februari in Barcelona.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel