Onaangekondigde HTC Desire 626 drijft boven


HTC brengt schijnbaar meer telefoons mee naar het komende MWC dan alleen de opvolger van de One (M8). Volgens een nieuw gerucht gaan we daar ook kennismaken met deze Desire 626. Onduidelijk is of we deze ook in Nederland zullen gaan zien.

De renders tonen grote gelijkenissen met bestaande Desire-telefoons waaronder de Desire Eye die onlangs door ons aan een uitgebreide review is onderworpen. Opmerkelijk aan het toestel is de ogenschijnlijke ondersteuning voor drie simkaarten, getuige de drie icoontjes voor netwerkverbinding (2x 2G en 1x 4G) en één voor een actieve 4G-verbinding.

HTC Desire 626
HTC Desire 626 met Triple SIM?

De icoontjes zijn wat onduidelijk weergegeven omdat er twee boven elkaar worden getoond. Daarom durven we niet met 100% zekerheid te beweren dat de Desire 626 Triple SIM is. Het zou dan voor het eerst zijn dat HTC een telefoon met ondersteuning voor 3 simkaarten uitbrengt. Mocht HTC inderdaad de Desire 626 (A32) begin maart meenemen naar het MWC dan mogen we rekenen op een 5 inch groot Android-toestel met HD-resolutie, 13 + 5 megapixel schieter en allemaal aangestuurd door een octa-core processor van MediaTek-makelij. Allemaal vrij bescheiden dus.

Triple SIM

Het zou trouwens niet voor het eerst zijn dat er een telefoon met Triple SIM uitkomt. Acer brengt hier al enige tijd de Liquid E700 Trio uit waar je drie simkaarten in kunt stoppen. Het kan echter nog gekker. In China zal ook telefoons verkrijgbaar waar je vier simkaarten in kwijt kan. In Nederland is er relatief weinig animo voor telefoons met ondersteuning voor meerdere simkaarten. Dat komt omdat alle operators landelijke dekking bieden. Er zijn echter gebieden waar dat niet zo is en wie dan reist is voordeliger uit met twee of meerdere verschillende aanbieders.

Bron: @upleaks


Prijsvergelijker HTC Desire Eye

Toon alle aanbiedingen van de HTC Desire Eye


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel