Huawei Ascend P7 review

Een herkenbare telefoon met uniek 'selling point'

· 2 reacties


Huawei Ascend P7 review

Na twee minder succesvolle episodes met toestellen van Huawei hebben we nu het topmodel van de Chinese fabrikant in handen; de Ascend P7.

Huawei heeft naam proberen te maken met voordelig geprijsde midrange toestellen. Na twee tegenvallende ervaringen met dergelijke modellen is het nu hopelijk tijd voor een gevalletje 'drie keer is scheepsrecht'.

Op papier ziet het er veelbelovend uit voor de P7. Met een 13 megapixel camera, 5 inch Full HD-scherm en microSD-sleuf moet hij zijn mannetje kunnen staan. Dit in combinatie met zijn prijskaartje zou de de P7 tot een geduchte concurrent moeten maken voor een Samsung Galaxy S5 of HTC One M8 maar misschien moeten we toch een treetje lager kijken naar de LG G2 of Samsung Galaxy S4.

Wat zit er bij het toestel?

De witte verpakking is voorzien van gouden opdruk zodat duidelijk is dat deze een Ascend P7 bevat. Onder het toestel zitten twee aparte doosje in de verpakking. Afgaande op de logo's is er eentje voor de documentatie maar afgezien van twee stickers met NFC-tags is dit doosje leeg. Het andere doosje bevat een headset en microUSB-kabel met verloopstekker. Allemaal in het wit gehuld en voorzien van Huawei logo's.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel