Elari CardPhone review

Is dit de ultieme festivaltelefoon?


Elari CardPhone review

Tussen al het smartphonegeweld vonden wij het weleens tijd voor iets volkomen anders. We kwamen uit bij de kleinste telefoon die we konden krijgen. Dat is de zelf benoemde anti-smartphone Elari CardPhone.

De naam zegt het al een beetje. Dit toestel heeft de afmetingen van een creditcard. Ongeveer dan, want met 5,5 millimeter is hij wel iets dikker. Verder heeft hij een gewicht van 42 gram. Zo'n toestel moet het natuurlijk niet van zijn specificaties hebben. Volgens de fabrikant is de CardPhone om te gebruiken als telefoon waar je op reis je eigen SIM-kaart in kan doen terwijl je in je normale telefoon een lokale SIM-kaart doet met goedkoop dataplan. Wij zien er ook wel een festivaltelefoon in. Laat je dure smartphone thuis en druk de CardPhone in je portemonnee of hang hem om je nek. Of hij daar echter geschikt voor is?

Inhoud van de doos
Opzetstuk voor oplader
Hoesje
Handleiding

Echt goedkoop is de CardPhone met een aanschafprijs van 59,95 euro niet te noemen. Voor minder geld kun je simpele telefoons vinden Nokia 222 en Kazam Life B1 die wel een kleurenscherm hebben en waarvan de eerste zelfs een camera heeft. Ook zijn er zelfs smartphones te vinden voor dat geld. Neem bijvoorbeeld de Wiko Sunny of Alcatel Pixi 4 (4) Dual SIM. Daar kun je dan meteen WhatsApp op installeren wat dan weer niet op de Elari kan.


Vermelde toestellen

Praat mee over dit artikel