Kazam Life B1


Kazam Life B1
Kazam Life B1 achterkant
Life B1 achterkant wit
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
Niet meer nieuw verkrijgbaar
Schermformaat
1,77 inch

Pluspunten Kazam Life B1

  • Volwaardige Dual SIM-telefoon
  • Bijzonder voordelig in aanschaf
  • Ingebouwde muziekspeler en radio
  • Lange accuduur

Minpunten Kazam Life B1

  • Kan geen foto's nemen

De Kazam Life B1 in het kort

De Kazam Life B1 is een eenvoudig vormgegeven telefoon zonder al te veel poespas. Volgens Kazam krijg je met de Life B1 wel veel waar voor je geld. Hoe precies en of dat een beetje klopt gaan we hier voor je onderzoeken.

Wat kan de Life B1 allemaal?

Om die stelling te beoordelen bekijken we eerst wat je allemaal krijgt bij de Kazam Life B1. Zo is het een Dual SIM-telefoon wat wil zeggen dat je er gelijktijdig twee simkaarten in kunt drukken. Hierdoor ben je op twee nummers bereikbaar en hoe je niet per se twee telefoons op zak te hebben. Dat scheelt weer ruimte. Wat je ook thuis kunt laten is je muziekspeler en radio. Kazam heeft namelijk een MP3-speler en FM radio ingebouwd. En je kunt dankzij een geheugenkaartslot zelfs naar je eigen muziek luisteren.

Belangrijkste Kazam Life B1 specificaties

  • Slot om eenvoudig geheugen uit te breiden
  • Ondersteunt Dualsim
  • Handzaam 1.77 inch display
  • Bekijk alle Kazam Life B1 specs

Niet voor iedereen

Wat je niet kunt met de Kazam Life B1 is foto's nemen. Een camera ontbreekt namelijk. Wat ook niet mogelijk is is het installeren van apps. Een modern besturingssysteem ontbreekt namelijk. Het scherm is ook niet aanraakgevoelig. Je zult alles moeten bedienen via het numerieke toetsenbord. Het beeldscherm is met 1,8 inch ook niet erg groot. Dat kan wel eens een probleem zijn voor mensen die moeite hebben met lezen. De Kazam Life B1 is dus zeker niet voor iedereen.

Ideaal voor noodgevallen

Doordat de Life B1 relatief eenvoudig is kent hij een bijzonder lange batterijduur. Kazam zelf houdt het op ruim een week en daar zouden ze best gelijk in kunnen hebben. Mits je natuurlijk de hele dag naar de radio luistert, dan zal het ongetwijfeld lager uitvallen. Een ander voordeel van z'n eenvoudig is dat hij hierdoor bijzonder voordelig is. Voor een paar tientjes mag je jezelf al de trotse eigenaar noemen. Je kunt dan zelfs kiezen uit een zwarte of witte uitvoering. Handig voor wie gewoon bereikbaar wil zijn of als tweede telefoon. Leg er bijvoorbeeld één in je dashboardkastje voor noodgevallen.


Video over de Kazam Life B1

De Kazam Life B1 maakt deel uit van de voordelige en eenvoudige Life-serie van Kazam. En juist die serie staat in dit filmpje in de schijnwerper


Concurrenten van de Kazam Life B1

Vergelijk de Kazam Life B1 met deze producten


Praat mee over de Kazam B1