Nokia 222


Nokia 222
Nokia 222 zwart voorkant linkerzijkant schuin
Nokia 222 zwart achterkant
Nokia 222 wit achterkant
Review
Geef een beoordeling en maak kans op € 50
Status
VerkrijgbaarZwart
Schermformaat
2,4 inch
Camera
2,0 megapixel

Pluspunten Nokia 222

  • Duurzame vormgeving
  • Lange accuduur
  • Beschikt gewoon over camera
  • Inclusief internetbrowser

Minpunten Nokia 222

  • Geen app store

Prijsvergelijker Nokia 222
  Prijs Incl. bezorging    
wehkamp.nl € 38,99 € 38,99   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Nokia 222


De Nokia 222 in het kort

De Nokia 222 is een klassieke mobiele telefoon met een zogenaamd numeriek toetsenbord, oftewel voor ieder getal een aparte knop. Het simpele karakter heeft één groot voordeel en dat is dat de batterij van de 222 enorm lang meegaat.

Nokia-kwaliteit

En als we lang zeggen dan bedoelen we lang. Microsoft geeft een spreektijd op van 20 uur en een standby van een indrukwekkende 29 dagen. Nu moet je dit soort getallen altijd met een korreltje zout nemen maar je zult zeker weten minimaal een week zonder opladen kunnen. De oplettende gebruiker zag al even dat we hier 'Microsoft' als fabrikant noemden. Nokia is in 2013 overgenomen door Microsoft en besloot de 222 onder de Nokia-naam uit te geven. En omdat dezelfde mensen eraan gewerkt hebben kun je toch de oude en bekende Nokia-kwaliteit verwachten.

Belangrijkste Nokia 222 specificaties

  • 2 megapixel hoofdcamera
  • Mogelijkheid tot zelf bijplaatsen geheugenkaartjes
  • Handzaam 2.4 inch beeldscherm
  • Bekijk alle Nokia 222 specs

Niet alleen maar eenvoudig

Duidelijk is dat de Nokia 222 een eenvoudige telefoon is zonder veel poespas. Toch kun je er naast bellen ook mee op internet en foto's en video's schieten behoort ook gewoon tot de mogelijkheden. Achterop zit namelijk een 2 megapixel camera. De foto's die je hiermee schiet kun je delen op Facebook of Skype en je kunt zelfs nog eenvoudige video's maken. Ook internetten kan met de 222 al zijn de snelheden niet enorm snel. Microsoft heeft de gebruiksvriendelijke Opera Mini-browser geïnstalleerd en daarmee haal je toch zonder veel data te verbruiken webpagina's binnen. En dankzij de aanwezigheid van internet kun je er bijvoorbeeld ook gewoon mee op Twitter.

Nokia 222 zwart voorkant linkerzijkant schuin

Jaar lang gamen

Wie een Nokia 222 aanschaft kan een jaar lang gratis iedere maand een spel van Gameloft downloaden. Het gaat dan wel op zogenaamde probeer-versies van onder andere Modern Combat 2, Asphalt 6, The Amazing Spiderman of Real Football. Zo kom je de dag wel door. En mocht je jezelf toch vervelen dan kun je altijd nog radio luisteren. Ingebouwd is namelijk een FM radio. Luister je liever naar je eigen muziek dan kun je een geheugenkaart tot 32 GB plaatsen.

Goedkoopste Nokia 222 prijzen

Prijzen van de Nokia 222 in combinatie met abonnement laten nog even op zich wachten, er zijn namelijk alleen losse prijzen bekend. Het voordeligst is momenteel €38,99. Wat kleuren betreft valt er weinig te kiezen, momenteel is er alleen een uitvoering in het Black (zwart) beschikbaar.


Concurrenten van de Nokia 222

Vergelijk de Nokia 222 met deze producten


Praat mee over de Nokia 222