Afbeelding van mysterieuze Microsoft Lumia 850 binnen


Of Microsoft ooit deze Lumia 850 uit zal brengen wordt druk over gespeculeerd. Duidelijk is in ieder geval wel hoe hij eruit komt te zien; de Lumia 850 'Honjo'. Of hij komt of niet, deze Lumia beschikt wel over een selfieflitser.

Niet iedere insider is ervan overtuigd dat deze Microsoft Lumia 850 ooit het daglicht zal zien. Dat weerhield professioneel blogger @evleaks er niet van om afbeeldingen ervan in het publieke domein te gooien. Eerder al kondigde dezelfde Evan aan dat Microsoft met een Lumia bezig was met selfieflitser. Deze Honjo lijkt daar getuige onderstaande afbeelding over te beschikken.

Microsoft Lumia 850 'Honjo'

Microsoft liet eerder doorschemeren dat het haar Lumia-productportfolio ging inkrimpen. Naast high-end modellen zoals de Lumia 950 komen er slechts nog een paar andere modellen. Mogelijk is er dus helemaal geen ruimte voor deze Lumia 850. We sluiten daarom niet uit dat het hele project in de prullenbak is beland en we het toestel nooit zullen aantreffen. Volgens eerdere berichten gaan we dan een 5 of 5,7 inch groot Full HD-toestel missen met 10 megapixel PureView-camera. De tijd zal het leren.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel