Hoesje voor onofficiële Huawei P30 Pro toont nieuw type flitser


Begin 2019 worden de Huawei P30, P30 Pro en P30 Lite verwacht en daarom is het nu al uitkijken geblazen naar geruchten daarover. De eerste lijken nu binnen te zijn doordat de hoesjes van zowel de P30 en P30 Pro gespot zijn. Vooral die van de Pro baart opzien.

In tegenstelling tot wat andere media beweren lijkt de Huawei P30 Pro geen vier camera's achterop te krijgen maar drie, zo blijkt uit onderstaande afbeelding. Wel zit er rechts van de cameramodule een zeer opvallende flitser. Naast de LED-flitser onderaan lijkt daarboven een Xenon-flitser te zitten. Dergelijk krachtige flitsers zagen we voorheen wel eens op mobiele telefoons maar verdwenen omdat ze enorm veel energie verbruiken. Mogelijk gaat Huawei over op een combinatie van Xenon en LED.

Huawei P30 Pro hoesje

Het is nog wat te vroeg om deze conclusie te trekken, maar de indeling van de componenten komt wel overeen met eerder uitgelekte informatie. Hetzelfde hoesje toont verder een ronde uitsparing onderop voor vermoedelijk de audio-jack met daarnaast USB-C en een speaker grill. De aanwezigheid van een koptelefooningang zou opvallend zijn; bij de P20 Pro ontbrak die nog. Ook bovenop zitten twee ronde uitsparingen al is nog onbekend waar die voor zijn. Mogelijk is één daarvan voor de microfoon. De power- en volumeknoppen zitten rechts. Overige specificaties zijn nu nog niet bekend.

Huawei P30 hoesje

Ook hoesje Huawei P30

Ook een hoesje voor de vermeende Huawei P30 lekte uit. Deze toont een meer herkenbare indeling; namelijk die van P20 Pro. Wij houden er daarom sterk rekening mee dat de P30 komend jaar over 3 camera's achterop beschikt. Nieuws over het scherm, processor, batterij en functies ontbreken nog. Het is dus nog bekend of Huawei voor de P30-serie overstapt van een schermnotch naar schermgat. Het bedrijf koopt hiervoor de Infinity O-schermen van Samsung in. De Huawei nova 4 zal daar de eerste van zijn.

(via)


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel