BesteProductAwards 2016 ondanks Note 7 naar Samsung

· 1 reactie


De jaarlijkse BesteProductAwards gaat in 2016 naar Samsung. Het bedrijf komt zowel als winnaar als verliezer uit de bus en dat heeft alles te maken met de Galaxy Note 7. Echter weet het dankzij de S7 edge de eer toch te redden.

Er deden dit jaar 70 journalisten mee aan de 2016 editie van de BesteProductAwards. Het merendeel daarvan koos Samsung als slechtste merk. Dat alles heeft te maken met het fiasco dat Note 7 heet. Ironisch genoeg pakte het merk ook de titel "beste merk". Dat komt dan omdat het bedrijf ook vaak de spijker op de kop wist te slaan. De Galaxy S7 edge wist menig journalistenhart sneller doen slaan. Het toestel werd dan ook met ruime afstand verkozen tot beste product van 2016.

BesteProductAwards 2016

Niet geheel als een verrassing ging de twijfelachtige titel "slechtste product" naar de Note 7. In Nederland konden we sowieso niet echt genieten van het toestel; hij kwam hier nooit uit. En inmiddels is het toestel wereldwijd teruggeroepen om nooit meer terug te keren. Samsung reageert sportief: “2016 was voor ons een jaar met hoogte- en dieptepunten. Het niet kunnen lanceren van wat misschien wel het beste product van 2016 had kunnen worden (de Galaxy Note 7), was voor ons heel pijnlijk. Het is goed om te zien dat wij ondanks de Note7, ook zijn uitgeroepen tot het beste merk“, aldus Anne ter Braak, woordvoerster bij Samsung.

Eervolle vermelding

Er werden ook een aantal eervolle vermeldingen toegekend waaronder aan de Google Pixel XL en de OnePlus 3. Google verraste met de introductie van de Pixel XL en Google Home en dat is niet onopgemerkt gebleven, het bedrijf werd samen met Huawei tweede na Samsung. Huawei dankte die plek vooral aan haar prijsbewuste en gedegen producten. De OnePlus 3 greep uiteindelijk de 7e plek van beste product. Dat kwam vooral door de goede specs en het vriendelijke prijskaartje.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S7 edge
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
White
€ 325,00 € 325,00   Bekijk
Amazon
Silver
€ 399,99 € 425,99   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S7 edge


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel