1 miljoen exemplaren Samsung Galaxy Note verkocht


Samsung heeft in 2 maanden 1 miljoen exemplaren van de tablet-smartphone Galaxy Note verkocht, nog voordat het toestel in de Verenigde Staten te koop is. De telefoon met 5.3 inch scherm boekt daarmee opvallend goede verkoopcijfers.

De Galaxy Note is een crossover tussen een smartphone en een tablet, wat Samsung ook duidelijk maakte met de marketingscampagne voor het toestel, waarin deze telefoon werd gepresenteerd met ‘is het een smartphone? of is het een tablet?’. Door de toevoeging van een digitale pen doet de Note daarnaast denken aan de klassieke PDA, die al enige tijd uit het straatbeeld verdwenen is.

2011249 samsung galaxy note

Samsung presteert over de hele linie goed. De Galaxy S II brak het verkooprecord van de Galaxy S, en ook simpeler telefoons deden het goed. Analisten verwachten daarom dat Samsung de wereldwijde koppositie van Nokia op het gebied van mobiele telefonie in 2012 aan kan pakken. De populariteit van het Koreaanse merk blijkt ook uit het grote aantal Samsung toestellen in de top 10 van meest bekeken toestellen op deze website.

Bron: Flickr.com


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel