Eindjaarsactie: gratis SMS'sen bij KPN


Met een gratis SMS-actie wil KPN het mobiele netwerk tijdens oudjaarsnacht ontlasten. Tussen 11.00 en 23.00 is het versturen van een tekstbericht gratis, volgens KPN om klanten te bedank voor hun trouw.

Op een speciale website en een papieren kaart naar een groot aantal klanten kondigt het voormalig staatsbedrijf de actie aan. Volgens het bedrijf is het beter om je SMS’jes al voor de jaarwisseling de deur uit te doen, want: ‘Hiermee kun je tijdens de jaarwisseling gewoon lekker genieten met je familie, buren of vrienden. Wij wensen je alvast een fijne jaarwisseling en een heel gelukkig nieuw jaar!’. In onderstaande video vertelt het bedrijf meer over de SMS-stroom met oud- en nieuw.

Overvolle mobiele netwerken en SMS’jes die uren later bezorgd worden, zijn net als vuurwerk en oliebollen en jaarlijks terugkerende oud- en nieuwtraditie. Wie zijn geliefden een goed nieuw jaar wil wensen, kan dat doorgaans het best via een vaste lijn doen, even wachten tot de volgende morgen, of, als je klant van KPN bent, een uurtje eerder een SMS sturen.Praat mee over dit artikel