HTC Quattro: Quadcore iPad-concurrent


De eerste details van een nieuwe tablet van HTC zijn uitgelekt. Het Taiwaneze bedrijf komt met een quadcore-tablet, die de strijd met de iPad 2 en z’n opvolger aan moet kunnen. De ultradunne tablet komt aan het begin van 2012, willen geruchten.

De HTC Quattro, een codenaam die waarschijnlijk nog veranderd wordt voor de definitieve introductie van de Android-tablet, maakt gebruik van de nieuwe generatie processor van Nvdia, de Tegra 3. De Tablet heeft 1 GB RAM-geheugen, en is naar verluidt voorzien van Bluetooth 4.0 en 5 GHz WiFi. De Quattro is volgende de brenger van deze geruchten dunner dan 9 millimeter, en heeft daarmee een dikte die vergelijkbaar is met de iPad.

Htc quattro

Bovenstaande foto is de eerste afbeelding die werd geschoten met deze nieuwe tablet. Foto’s van de tablet zelf zijn er nog niet. De tablet is de opvolger van de HTC Puccini, die in Nederland niet op de markt kwam. Net als recente smartphones van het Taiwanese merk, zou de quadcore-tablet die nu op de rol staat voorzien zijn van de audiotechniek van Beats by Dr. Dre.

Bron: Pocketnow.comPraat mee over dit artikel