Top 10 2011: Meest bekeken telefoons


Van alle telefoons hier op NieuweMobiel.NL zijn er een aantal erg populair. Welke van deze mobieltjes werd het meest bekeken? Welke zijn het populairst? Het levert naast een interessant ook een erg opvallend lijstje op.

De lijst is opmerkelijk. Niet alleen vanwege de dominantie van Samsung, maar ook vanwege de aanwezigheid van enkele niet verwachte modellen. Wat te denken van de Star Qwerty? Immens populair onder de jeugd en dankzij z'n toetsenbord handig bij het versturen van berichten. Wat ons betreft volkomen terecht bovenaan de geprezen Galaxy S2. Deze telefoon staat steevast bovenaan ieder eindejaarslijstje en terecht; het was simpelweg het beste toestel van 2011!

Ook opvallend is de relatief hoge notering voor het noodlijdende BlackBerry. Hier op NieuweMobiel.NL merkten we er weinig van want het is het eerste merk dat na Samsung op de lijst voorkomt. De enige Nokia op de lijst is de N8, maar we hebben goede hoop voor de nieuwere WP7-modellen voor 2012. De Lumia 800 staat in het lijstje op plek 26, en dat voor een vrij recent aangekondigd toestel. Knap!

Als je je afvraagt waar de iPhone 4S staat, die vinden we pas terug op plaats 23. Dit heeft natuurlijk alles te maken met de late introductie in het jaar van het nieuwe topmodel van Apple.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel