Gebogen iPhone 6 Plus haalt YouTube Top 10 van 2014


De video waarin de iPhone 6 Plus kinderlijk eenvoudig gebogen wordt heeft de top 10 van YouTube meest bekeken filmpjes van 2014 gehaald. De video staat op nummer 5 samen met andere populaire filmpjes zoals de hond verkleed als spin.

Vlak na het uitkomen van de iPhone 6 Plus doken berichten op dat het apparaat zou verbuigen in je broekzak. Apple reageerde en zei dat het verbuigen van een iPhone 6 Plus zeer zeldzaam was. Er zouden slechts 9 gevallen bekend zijn van mensen die het was overkomen. De site oneofthenine.com geeft inmiddels een heel ander beeld van #bendgate.

De mensen van Unbox Therapy besloten het eens zelf te testen. Ze besloten hun eigen iPhone 6 Plus eens te verbuigen. De eenvoud die daarvoor nodig was schokte het internet. De video werd miljoenen malen bekeken. De teller staat op dit moment op bijna 60 miljoen! Veel mensen kopieerden de actie en kwamen tot hetzelfde resultaat. Enkele idioten renden zelfs naar een Apple Store om iPhones te verbuigen. Benieuwd naar welke video's nog meer de top 10 van meest bekeken YouTube-filmpjes van 2014 hebben gehaald? Klik op de bronlink hieronder.

Bron: Youtube


Prijsvergelijker Apple iPhone 6 Plus
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
16 GB Grey
€ 219,00 € 219,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6 Plus


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel