Nooit uitgebrachte Nokia McLaren poseert met iPhone 6


We krijgen vandaag beelden voorgeschoteld van de nooit uitgebrachte Nokia McLaren. Het toestel werd op het laatste moment door Microsoft gecancelled. Het toestel leek de gedoodverfde opvolger van de Lumia 1020 maar de waarheid is anders.

Want ondanks de forse cameramodule achterop beschikte de McLaren over slechts een 20 megapixel camera, vergelijkbaar met de huidige Lumia 930. Zelfs een Xenon-flitser ontbreekt waarmee we hem met recht geen opvolger van de Lumia 1020 mogen noemen. De McLaren moest vooral uniek zijn door de 3D-besturing vergelijkbaar met Microsoft Kinect. Het kwam uiteindelijk nooit in Windows Phone terecht en het toestel werd geannuleerd.

iPhone 6 vs McLaren frontMcLaren vs iPhone 6 rear

Gelukkig hebben we de foto's nog. Vandaag zien we hoeveel groter het toestel is in vergelijking met de iPhone 6. De Nokia McLaren (RM-1052) heeft een 5 inch Full HD-scherm met on-screen bediening. Waarom Microsoft besloten heeft het toestel nooit uit te brengen zal onduidelijk blijven. Mogelijk was het verschil met bestaande Lumia's te klein.

Bron: Baidu


Prijsvergelijker Apple iPhone 6

Toon alle aanbiedingen van de Apple iPhone 6


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel