Te koop aangeboden Lumia-prototype voedt geruchten opvolger Lumia 1020


Iemand heeft een prototype van een Microsoft Lumia-toestel aangeboden met een opvallend grote cameramodule. Volgens berichten is dit de gecancelde McLaren met een nieuw soort 3D-besturing. Anderen zien er een 50 megapixel opvolger in van de Lumia 1020.

Het bericht begint met een advertenties op een Chinese verkoopsite. Daar staat sinds enige tijd deze nooit uitgebrachte McLaren-prototype. Uniek aan het toestel zou de 3D-besturing zijn dat via Kinect-achtige sensoren werkt. Microsoft zag uiteindelijk af van dit project en het idee belandde samen het toestel in een la. Jammer want volgens de advertenties is dit toestel uitgerust met een scherm tussen de 5 en 6 inch met Full HD-resolutie en een Snapdragon-processor met 2 GB aan RAM.

Microsoft Lumia McLaren

Dat deze McLaren het daglicht niet gaat zien wil niet zeggen dat Microsoft geen opvolger gaat uitbrengen voor de cameraphone de Lumia 1020 PureView. Sterker nog, een nieuw bericht zegt dat de 41 megapixel Lumia 1020 een opvolger krijgt met een nóg grotere 50 megapixel-sensor. De sensor voor de Lumia 1030 zou gemaakt worden door Toshiba en het toestel zou geen Xenon-flitser krijgen maar een nieuw type LED-flitser. Voordeel is dat het toestel hierdoor dunner kan worden. Het zou overigens tijd worden dat de 1020 een opvolger krijgt, het toestel werd juli vorig jaar aangekondigd.

Bron: Wmpoweruser.com en Nokiapoweruser.com


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel