Relatief eenvoudige Samsung SM-J700F via benchmark uitgelekt


Samsung mag dan wel 30% minder telefoons willen maken voor 2015 dat wil niet zeggen dat ze nog steeds voordelige en eenvoudige telefoons gaan produceren. Deze J700 bijvoorbeeld die via een Benchmark kwam bovendrijven.

Gelukkig valt er redelijk wat te vertellen over de Samsung SM-J700F. Zo krijgt het toestel een 4,8 inch scherm met een opvallend lage resolutie. Is HD tegenwoordig wel het absolute minimum; de J700 moet het doen met slechts WVGA (800 bij 480 pixels). Hierdoor komt de pixeldichtheid uit op een magere 194. Dat wordt dus pixels tellen.

Samsung SM-J700F

Ook op het gebied van de processor heeft Samsung een opmerkelijke beslissing genomen. In plaats van een processor van Qualcomm of zelfs Mediatek is gekozen voor een exemplaar van Marvell. De PXA1908 is wel 64-bits, beschikt over vier kernen en spint op een voorzichtige 1,2 GHz. Voor wat betreft camera's heeft Samsung besloten om twee 5 megapixel exemplaren te plaatsen. Wel zo handig. Gelet op de processorkeuze vermoeden we dat dit model alleen voor de Chinese markt bestemd is. Mocht dat niet zo zijn dan ben je bij deze voorbereid op z'n komst.

Bron: GFXBench.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel