Specificaties LG L25 met Firefox OS boven water


LG is druk bezig met een Firefox-telefoon. Tot nu toe was het voornamelijk Alcatel One Touch dat zich actief met dergelijke toestellen bezig hield maar nu lijkt ook LG in het open source avontuur te willen storten.

Even ter herinnering; telefoons met Firefox OS zijn extreem eenvoudige smartphones met als doel een zo laag mogelijk prijskaartje. Ze worden ook wel de smartphones van de derde wereld genoemd. Telefoons moeten enkele tientjes kosten. Met dat in het achterhoofd lijkt de LG L25 eigenlijk een heel capabele telefoon te worden!

LG L25 with Firefox OS

Er is namelijk een 4,68 inch groot IPS-scherm met HD-resolutie en een Snapdragon 400-processor op 1,2 GHz met 1,5 GB aan werkgeheugen. Dat klinkt niet meteen als een instapmodel. Ook de camera aan de achterzijde is dat niet en telt een redelijk 'normale' 8 megapixel. Er is zelfs ondersteuning voor 4G! Het is goed mogelijk dat LG de L25 met Firefox OS komende CES wereldkundig wil maken. Al ligt het niet in de verwachting dat het model hier te koop zal worden aangeboden. Nederland is geen interessante markt voor Firefox OS-telefoons.

Bron: @upleaks


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel