Samsung komt met herfstachtige Burgundy Red Galaxy S8


Mooi rood is niet lelijk en daarom komt Samsung na Coral Blue, Orchid Grey, Rose Pink, Arctic Silver en Midnight Black ook met een Burgundy Red-uitvoering van de Galaxy S8 en S8+. De rode kleur past prima bij het huidige jaargetijde; de herfst.

Om met het slechte nieuws te beginnen; de rode Burgundy-uitvoering van de Galaxy S8 is voorlopig alleen in Korea verkrijgbaar en het is nog onduidelijk of Samsung plannen heeft hem elders uit te brengen. Eerlijk gezegd zouden wij geen reden kunnen bedenken de Burgundy Red-uitvoering niet in Nederland uit te brengen want qua specificaties gaat het om exact hetzelfde toestel. Bovendien vinden wij z'n rode jas wel leuk staan.

De kans is wel groot dat de rode versie hier gewoon komt. De eerder aangekondigde roze uitvoering van de S8 kwam in eerste instantie ook alleen in Taiwan uit maar verscheen niet lang daarna hier gewoon in de winkels. Al met al zal het mogelijk afhangen van het succes van deze rode uitvoering. Als het aanslaat en Samsung kan er op verdienen, waarom dan niet? Overigens is de rode versie niet alleen voorbehouden aan de S8, ook de S8+ komt er in uit. Als we hem in een Nederlandse webwinkel tegenkomen dan laten we je dat hier zo snel mogelijk weten.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Pink Refurbished
€ 229,00 € 229,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S8+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Green Mobile
Black Refurbished
€ 319,00 € 319,00   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S8+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel