Bewijs voor bestaan Samsung Galaxy J3 2016 verschenen


Zeg "Galaxy J" en je denkt (hopelijk) aan de J1, J5 en de hier niet verkrijgbare J7. Grote ontbrekende in dit lijstje is de J3 maar die is onderweg zo blijkt. Bewijs ervoor is namelijk opgedoken bij het Amerikaanse FCC.

Die keuren telefoons voordat ze op de markt komen en de keuringsdocumenten voor de J3 hebben ze vergeten af te schermen. De documenten werden op 30 oktober beschikbaar gemaakt en maken melding van een 4G-telefoon met typenummer SM-J3109 en heeft de beschikking over WiFi n en Bluetooth 4.0. Plaatjes van de Galaxy J3 treffen we in de documenten niet aan, wel deze schematische tekening van de achterkant.

Samsung Galaxy J3 schema

En toch herkennen we hier andere Galaxy J-serie modellen in zoals de J5. Bij de Galaxy J1 zit de flitser en de luidspreker juist omgedraaid. Eerder dook al een benchmark op van de J3 en daaruit bleek dat Samsung een Snapdragon 410-processor wil toepassen met een 8 megapixel camera. Het scherm zou 5 inch meten en beschikken over een HD-resolutie. Daarmee zou hij net zo groot worden als de Galaxy J5 wat niet erg aannemelijk is. Het is daarom beter te wachten op de definitieve specs als Samsung het toestel officieel aankondigt.


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel