T-Mobile laat nieuwe klanten maand lang 4G testen


Nieuwe klanten van T-Mobile kunnen het nieuwe 4G-netwerk van de de operator een maand lang uitproberen. Wie niet tevreden is kan daarna z'n contract meteen opzeggen maar is wel de abonnementskosten over die maand verschuldigd.

Het 4G-netwerk van T-Mobile bereikte onlangs landelijke dekking. Op moment van schrijven zijn op TV diverse commercials te zien om dat kenbaar te maken. T-Mobile liep hierin achter in vergelijking met de netwerken van Vodafone en KPN die al eerder landelijke dekking bereikten. Dat heeft T-Mobile klanten gekost en die wil het nu terugwinnen. Overstappen kan in november en december en nieuwe klanten krijgen daarbij gratis 4 GB extra aan data.

Ali B en T-Mobile

Dat laatste geldt trouwens ook voor bestaande T-Mobile klanten. Zij kunnen in november 4 GB extra aan data verstoken. Dat is een cadeautje voor het realiseren van een landelijk dekkend 4G-netwerk. T-Mobile heeft op haar eigen website de volledige voorwaarden staan. Met "landelijk dekkend" wordt trouwens bedoeld dat 95% van alle inwoners van Nederland dekking hebben. T-Mobile heeft haar 4G-netwerk gebouwd de 900 en 1800 MHz frequentie. Van oudsher gebruikte het al die laatste frequentie die minder ver reikt maar wel sneller is. Door nu ook de 900 MHz band te gebruiken neemt het bereik sterk toe en heb je vaker een 4G-signaal.


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel