Nu al concreet bewijs voor bestaan Motorola Moto X5


De Moto X4 van Lenovo/Motorola werd pas enkele maanden geleden aangekondigd op de IFA-beurs in Berlijn. Het waterdichte toestel met dubbele camera en Alexa-spraakondersteuning krijgt gegarandeerd een opvolger, zo lijkt.

Zelfs wij moeten toegeven dat het bewijs flinterdun is en momenteel ook alleen bestaat uit onderstaande logo. Hoe de Moto X5 er uit komt te zien, over welke functies hij zal beschikken, wanneer hij uitkomt en tegen welke prijs: vragen waar we nu nog geen zinnig woord over durven te zeggen. Maar dat er een opvolger van de Moto X4 aan zit te komen lijkt zeker. Al was het maar omdat de bron van dit alles @evleaks is.

Motorola Moto X5 logo

Motorola blies afgelopen jaar opnieuw leven in de Moto X-serie met de komst van de Moto X4 die ook sinds kort in Nederland verkrijgbaar is. Het is niet helemaal duidelijk welk toestel de X4 precies opvolgt, misschien is het wel een combinatie van de Moto X Force, Style en Play. Alle drie uit 2015. Van de Moto X5 kunnen we momenteel alleen nog maar voorspellingen doen. Wij gokken op een waterdichte behuizing, dubbele camera, goede selfie-functies en een scherpe prijs. Oftewel, eigenschappen waaraan de huidige Moto X4 ook voldoet. Nu alleen nog afwachten of onze voorspelling uit komt. Wanneer we daar duidelijkheid over hebben is totaal onbekend.


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel