Foto’s tonen binnenkort aangekondigde Huawei nova 2s


We houden ervan om in de toekomst te kijken en daarom smullen we van foto's van nog aangekondigde telefoons. Ditmaal is het de beurt aan de Huawei nova 2s die pas 7 december officieel aangekondigd zal worden. Naast plaatjes kunnen we ook details zoals de prijs en specificaties met je delen.

De Huawei nova 2s zal vermoedelijk een kleine update worden van de nova 2 die in mei van 2017 werd aangekondigd. Getuige de foto's krijgt het toestel nog altijd een dubbele camera (van vermoedelijk 20 + 16 megapixel). Wel is de vingerafdrukscanner op de achterkant verdwenen. Huawei verplaatst die geheel tegen de trend in naar de voorzijde waar hij onder het scherm in een knop zit verwerkt. Knap want met een scherm van 18:9 verhouding was hier niet erg veel ruimte voor.

Huawei nova 2sHuawei nova 2s colors

Ook voorop is een dubbele camera gekomen. De hoogste resolutie is 20 megapixel en de tweede camera kent een lagere 2 megapixel resolutie. Welke functies Huawei hiervoor bedacht heeft is nog even afwachten maar het is veilig om aan te nemen dat het hier om een soort portretmodus gaat. Andere specificaties zijn een Kirin 960-processor met 6 GB aan RAM-werkgeheugen. Diezelfde processor zagen we eerder in de Mate 9 en geldt als zeer krachtig. Vooral in combinatie met de grote hoeveelheid werkgeheugen al komt er ook een 4 GB model uit. Zoals gezegd introduceert Huawei deze nova 2s pas op donderdag 7 december tijdens een speciaal event. Het ligt voor de hand dat dit toestel ook naar Europa en Nederland komt aangezien de nova 2 hier ook gewoon verkrijgbaar is. De verwachte verkoopprijs bedraagt omgerekend 350 euro.

(via)


Prijsvergelijker Huawei nova 2
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
Amazon DE BlackBlack € 316,70 € 316,70   Bekijk

Toon nog meer aanbiedingen van de Huawei nova 2


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel