Eerste kiekjes van vermoedelijke Huawei nova 3 verschenen


De eerste foto's van de Huawei nova 3 lijken binnen. Omdat Huawei de nova 2 al met een dubbele camera had uitgerust is het ditmaal het scherm waar het zich op richt. De nova 3 lijkt getuige de foto's een modern 18:9 scherm te krijgen.

En was de nova 2 nog een toestel met flink wat rondingen, de nova 3 lijkt een stuk strakker te worden. Al kunnen onderstaande foto's ons natuurlijk altijd voor de gek houden. Wat ze in ieder geval goed laten zien is het langgerekte scherm van vermoedelijk 5,93 inch groot en waardoor er boven en onder nauwelijks schermranden over blijven. Toch is de ruimte onderaan groot genoeg om een knop te plaatsen. Hier zit vermoedelijk ook de vingerafdrukherkenning in verwerkt want deze is ditmaal van de achterkant verdwenen.

Huawei nova 3 voorkantHuawei nova 3 achterkant

Hier gaat Huawei duidelijk tegen de trend van het verhuizen van de vingerafdrukherkenning naar de achterkant. Achterop zien we nog altijd een dubbele camera terug die ook ditmaal in de hoek verwerkt is. Uit de foto's kunnen we verder opmaken dat het toestel is uitgerust met USB-C en een 3,5mm audio-jack waarmee je je eigen koptelefoon kunt inpluggen. Wie dichter inzoomt op de achterzijde ziet ook nog wat lijkt op een pogo pin aansluiting, mogelijk voor accessoires. Iets soortgelijks zagen we ook bij de Motorola Moto Z Play en meer recenter bij Essential. Wat ook kan, en dat sluiten we niet uit, is dat dit een logo is en net als het Aurora-logo daaronder geprint is. Over de beschikbaarheid is nog niets concreets te zeggen. De eerste nova kwam in september van 2016 uit, de nova 2 verscheen in mei 2017 dus het lijkt er niet op dat de nova 3 nog voor het eind van 2017 aangekondigd gaat worden.

(via)


Prijsvergelijker Huawei nova 2

Toon alle aanbiedingen van de Huawei nova 2


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel