Dual-core-toestel van Samsung komt eraan


Als we blogger Eldar Murtazin mogen geloven komt Samsung met de Galaxy 2, een dualcore-toestel dat op Android draait. De Rus was weer eens de eerste die met een nieuwe smartphone mag spelen.

De blogger is enthousiast over het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Volgens Murtazin is de telefoon erg snel. Hij kreeg ook de kans alvast met de Sony Ericsson Anzu (X12) te spelen. Over dat toestel is de Rus wat lauwer. Het toestel is niet beter dan een HTC Desire HD, terwijl dat toestel nu al op de markt is, en we waarschijnlijk nog een tijdje op de Anzu/X12 moeten wachten. Tegen die tijd hebben andere fabrikanten waarschijnlijk snellere telefoons klaar.

Eldar galaxy2

Galaxy 2 = Nexus S?

Vorige week meldden wij al geruchten dat de opvolger van de Google Nexus One door Samsung gemaakt zal worden, en dan mogelijk onder de naam Nexus S op de markt komt. Het zou goed kunnen zijn dat het Samsung-toestel dat Murtazin in zijn handen heeft bijna identiek is aan dit toestel, hoewel Samsung de geruchten glashard ontkent. Waarschijnlijk weten we snel meer, als Google de volgende versie van Android, 2.3 Gingerbread, lanceert.

Bron: Engadget


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel