Samsung introduceert eerste uitvoering Galaxy S9 met kleurovergang


Sinds Huawei begonnen is met het uitbrengen van telefoons met twee kleuren die in elkaar overlopen buitelen fabrikanten over elkaar heen om dat populaire idee te kopiëren. Samsung schaarde zich al bij dat lijstje met de onlangs aangekondigde nieuwe Galaxy A-serie. Nu krijgt ook het huidige topmodel een dergelijke kleur-uitvoering.

Want Samsung heeft in China de Samsung Galaxy S9 en S9+ in Ice Blue aangekondigd. Deze uitvoering is aan de bovenkant blauw en loopt over naar wit/grijs aan de onderkant. Het is nog onduidelijk of de kleuren exclusief voor China zijn of dat ze op een later moment ook hier verkrijgbaar zullen zijn. Overigens gaan er al enige tijd geruchten dat de Galaxy S10 ook dergelijke kleurovergang-uitvoeringen krijgt.

Samsung S9+ in Ice Blue
De S9+ in Ice Blue

Het lijkt er niet op dat bovenstaande S9 Ice Blue qua specificaties anders is dan de S9 die hier verkrijgbaar is. Het gaat namelijk nog altijd om een toestel met 5,8 inch Infinity scherm voor de S9 en 6,2 inch voor de S9+. Beiden beschikken over een 12 megapixel camera al heeft de grotere Galaxy S9+ daar twee van achterop om mee in te kunnen zoomen. Het is trouwens gebruikelijk dat Samsung nieuwe kleuren van bestaande vlaggenschepen aankondigt bedoeld om de verkopen te stuwen. Zo waren beide toestellen na de lancering eerst alleen in Lilac Purple, Coral Blue, Midnight Black en Titanium Grey verkrijgbaar. Later werd daar ook Sunrise Gold aan toegevoegd.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 499,95 € 499,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Black
€ 299,00 € 299,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 299,90 € 310,90   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel