Samsung komt met gouden uitvoering Galaxy S9/S9+


Zogenaamd speciaal om de zomer te vieren introduceert Samsung een gouden uitvoering van haar Galaxy S9 en S9+ vlaggenschip. Officieel heet de uitvoering Sunrise Gold en hij lijkt ook wat warmer dan andere gouden uitvoeringen. Sunrise Gold volgt op de al reeds aanwezige Lilac Purple, Midnight Black, Titanium Grey en Coral Blue.

Het is niet ongebruikelijk dat fabrikanten enkele maanden na het uitbrengen van een vlaggenschip met een nieuwe kleur komen. Dat doet altijd wonderen voor de verkoop die vlak na de lancering toch altijd wat afneemt. Samsung bracht de Galaxy S9 en S9+ in maart van 2018 op de markt en beide toestellen zijn zelfs al behoorlijk in prijs gezakt. Nu is het wat overdreven om te stellen dat deze Sunrise Gold-uitvoering dat een halt moet toeroepen maar alle beetjes helpen.

Samsung Galaxy S9 in Sunrise Gold
Sunrise Gold

De Sunrise Gold-uitvoering van de Galaxy S9 en S9+ moet volgens Samsung ergens vanaf juni verkrijgbaar zijn. Adviesprijzen zijn respectievelijk 849 en 949 euro. Dat is een stevige meerprijs voor als je per se een gouden telefoon wilt hebben. Op moment van schrijven is de Samsung Galaxy S9 namelijk al vanaf 675 euro verkrijgbaar. Ook opvallend; het Zuid-Koreaanse bedrijf spoot de S9 en S9+ ook in het rood, of 'Burgundy Red' zoals we hem officieel moeten noemen. Fans van deze kleur hebben echter pech want het lijkt er vooralsnog niet op dat deze uitvoering naar Nederland komt. Mocht dat wel zo zijn, bijvoorbeeld doordat hij geïmporteerd wordt, dan voegen we dat hier natuurlijk meteen toe.


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Midnight Black
€ 255,00 € 255,00   Bekijk
Amazon
64 GB Black
€ 499,95 € 499,95   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9


Prijsvergelijker Samsung Galaxy S9+
  Uitvoering Prijs Incl. bezorging    
bol.com Partner
64 GB Black
€ 299,00 € 299,00   Bekijk
Amazon
Black
€ 299,90 € 310,90   Bekijk

Toon alle aanbiedingen van de Samsung Galaxy S9+


Vermelde toestellen

Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel