Nieuwe Rapid Charger 2.0 laadt HTC-telefoon 40% sneller op


We zeggen altijd maar zo; van een batterij kun je nooit genoeg hebben. En als hij dan al eens leeg is dan is het prettig dat hij snel weer helemaal opgeladen is. De Rapid Charger 2.0 van HTC doet precies dat, voor geschikte modellen dan.

De Rapid Charger 2.0 oplader werkt met HTC-toestellen die beschikken over Qualcomm's Quick Charge 2.0-techniek. Hiermee kun je iets meer dan de helft van je batterij opladen in slechts 30 minuten. HTC-telefoons die hierover beschikken zijn de One (M8), One (E8) en de Desire Eye.

HTC Rapid Charger 2.0

De oudere HTC One beschikt over versie 1.0 van de Quick Charge-techniek en kan ook sneller dan gemiddeld worden opgeladen maar hij maakt niet optimaal gebruik van deze nieuwe oplader van HTC. De Rapid Charger 2.0 wordt al vermeld op HTC's website maar is nog niet verkrijgbaar. Fabrikanten komen steeds vaker met technieken om producten sneller op te laden. Zo kondigde Motorola onlangs nog de Droid Turbo aan met een snellader waarmee je 8 uur batterijduur verkrijgt met slechts 15 minuten opladen.


Prijsvergelijker HTC One M8

Toon alle aanbiedingen van de HTC One M8


Vermelde toestellen


Praat mee over dit artikel