StumbleUpon voor Android apps


Stel, je krijgt ineens het gevoel dat je dolgraag een nieuwe Android-app wilt downloaden, maar je weet niet welke. StumbleUpon heeft nu een oplossing. Deze app doet suggesties, gebaseerd op je eigen voorkeuren en die van andere gebruikers.

StumbleUpon is van oudsher een soort zoekmachine die websites voor je vindt, gebaseerd op ingevoerde voorkeuren. Na het aanmaken van een account geef je een aantal voorkeuren op. Met één druk op de knop presenteert StumbleUpon dan een site die andere gebruikers met dezelfde voorkeuren leuk vonden.

Door de bomen het bos...

Onlangs berichtten we dat het besturingssysteem nu meer dan 100.000 apps in Martketplace aanbiedt. Het kan daarom wel eens lastig zijn, als je weer eens wat nieuws wilt, dus is StumbleUpon een welkome aanvulling.

Su1

We hebben de applicatie geïnstalleerd op ons Android-toestel, en merkten dat de appilicatie wat traag is. Ook levert de app nog niet direct de meest optimale resultaten. De makers van de app vertrouwen er echter op dat de zoekresultaten verbeteren als meer mensen StumbleUpon gebruiken. De app is nu al beschikbaar. Echte die-hards kunnen de onderstaande QR-code scannen om de gratis app binnen te halen.

De app-code voor StumbleUpon
QR-code voor StumbleUpon

Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel