Eerste foto HTC-telefoon met Windows Phone 7 opgedoken

· 3 reacties


HTC zet alle zeilen bij om een Windows Phone 7-telefoon te lanceren. De eerste foto's van een smartphone van de Taiwanese fabrikant met het nieuwe besturingssysteem zijn inmiddels opgedoken.

Eerder lekte al de mogelijke namen uit van de Windows 7-toestellen van HTC: Mozart en Gold. De afbeelding die destijds werd gegeven was overduidelijk een fotomontage. Dat is nu niet het geval. Opvallend aan de foto's is het ontbreken van HTC Sense.

Htc win72

Sense: mag dat?

HTC kondigde aan zijn eigen Sense interface, bekend van de huidige serie Android- en Windows-telefoons, ook voor Windows Phone 7 te willen maken. Microsoft meldde bij de lancering van Windows Phone 7 echter zelf controle te willen houden over de interface, en dus geen grafische schil van derden toe te staan. Volgens Drew Bamford van HTC was het inderdaad niet mogelijk om 'controle te krijgen' over de gebruikersinterface van Windows 7, maar is het bedrijf er desondanks in geslaagd 'aanpassingen te maken'. Wat dat precies inhoudt zal moeten blijken zodra Sense voor Windows Phone 7 uitkomt.

Htc win71


Htc win73

Bron: Phonearena.com
Bron: Engadget.com


Gerelateerd nieuws


Praat mee over dit artikel